Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cazan policombustibil Thermostahl
Brand
Multiplex MCL
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cazanul Thermostahl-Multiplex 32-1.162 kw este din otel cu tubulatura pentru gaze, cu doua trasee pentru gazele de ardere.

Este adecvat pentru arderea de combustibili solizi (lemn, peleti, bricheti, carbune, cocs, lignit) si lichizi, in cazul adaptarii unui arzator (motorina, gaz metan, GPL). Cazanul MCL este un produs nou, proiectat pentru a functiona in regim economic, realizand o incalzire constanta ƒ a incaperilor, de la case la spatii industriale. Poate fi racordat la sisteme de incalzire cu calorifere, ventiloconvectoare si aeroterme cu apa calda.

Cazanul este construit din otel, material ideal pentru fluctuatii termice, rezistent la dilatari si contractari. Constructia monobloc, fara elemente si alte structuri sudate constituie un avantaj al cazanului MCL. De asemenea acest cazan este protejat impotriva socurilor termice.

Cazanul MCL este proiectat in as Ÿa fel incat toate suprafetele care sunt in contact cu flacara sa ƒ fie racite cu apa, inclusiv gra ƒtarul unde se afla ƒ cenusa si resturile de ardere. Cele doua drumuri de gaze arse din partea superioara, numarul mare de tevi de evacuare a gazelor arse, volumul mare al focarului si de apa din cazan, precum, si constructia simetrica determina un randament ridicat.
Din Gura in Gura